Leer Het Vak Bij Walburg Zorg

Volg je de mbo-opleiding Maatschappelijke Zorg of de hbo-opleiding Vaktherapie of Social Work? Als erkend leerbedrijf in de zorg is Walburg Zorg een toffe organisatie om tijdens je stage ervaring op te doen met mensen met een verstandelijke beperking. Er is van alles te doen en je kunt hier veel leren.

Stagebegeleiding

Als stagiair op de dagbesteding van Walburg Zorg maak je onderdeel uit van ons team. Je werkt als extra teamlid, dus altijd samen met ervaren medewerkers. Onder begeleiding ga je vervolgens aan de slag met je leerdoelen en competenties. Heel gericht, heel gemotiveerd en met de steun van je nieuwe collega’s. We zetten graag alles in het werk, zodat jij het beste in jezelf en onze deelnemers naar boven kunt halen. Naast de begeleiding die we jou bieden, ontvang je als stagiaire bij Walburg Zorg ook een reiskostenvergoeding.

Walburg Zorg heeft regelmatig stageplekken beschikbaar voor stagiaires. Interesse in een stageplek bij ons? Dan zien we jouw open sollicitatie graag via de mail tegemoet! Vermeld hier het volgende en stuur je curriculum vitae mee:

Heb je nog vragen over stagelopen bij Walburg Zorg? Neem dan gerust contact op met ons.

Scroll naar boven